fanny schwarz

broderande gatukonst
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
phew! nu är jag tillbaka i götet igen. det var alldeles fantastiskt att spendera tid ute på landet med stamcellerna och djuren <3
direkt hemma var det rätt på jobb igen. och inlämnande av arbetsprover. jag blev inte fantastiskt nöjd över resultatet och tvivlar starkt på att jag kommer in men att söka är väl ändå bättre än att inte söka? 
uppgiften var att skapa ett textilt rum. då började jag tänka på offentliga rum, hur vi beter oss och framförallt hur vi sitter med nosarna i riktning nedåt mot en bärbar skärm. så jag bestämde mig för att varje gång jag åkte kollektivt skulle jag brodera istället för att ha nosen mot en skärm (som jag ironiskt nog har nu i skrivande stund på bussen). 
jag broderade små peppande ord som jag sedan placerade ut längs med varbergs strandpromenad som små gatukonstverk. i med att vi mer ofta än sällan hittar gatukonst/graffiti när vi promenerar omkring i de där offentliga rummen. jag älskar verkligen sån konst. det är rebellernas konst, även små klotter på väggar kan lyfta upp en hel byggnad, och tycker det är kul att det är så många tycker det är fult. men jag älskar fonterna, färgerna och det faktum att det är olagligt. bästa graffitin finns på tåg eller i tunnlar enligt mig. 
mer klotter åt folket! 
+ en dag på landet hade jag en fabulös osminkad dag i fantastiskt ljus bakom en gardin i en nygammal loppisblus.  
ha en fin helg! nu börjar mitt jobb om femton! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress