fanny schwarz

midsommar tretton dagar senare
tretton dagar efter midsommar kommer här en bildserie och en video över vår magiska helg på sutarebo hos mina föräldrar.
vi vaknade på midsommarafton hemma till ett ambivalent väder. moder natur kunde inte riktigt bestämma sig denna dag. solen kikade dock fram igenom de sockervaddsliknande molnen och värmde våra kinder emellanåt.
vi åt frukost, jag promenerade ner i vår dunge och plockade blåbärsris, klippte av prästkragar och lavendel från våra plantor. och snörde omsogsfullt en krans, för enligt mig, kan en aldrig inte bära blommor i sitt hår.
 
vi packade ihop oss och katten hoppade in i sin transportbur och vi for ut på landet. möttes av ett väldoftande kök, där mina föräldrar var i full gång med att laga en vegansk festmåltid. prick en timma efter vi anlände kom den lilla släkten. skrattande och glädjande njöt vi tillsammans av vegansk buffé. matkoma.
 
vi flyttade ner till växthuset, åt ännu mer, för varför inte liksom?
vi spelade kubb i knottsvärmarna. åt ännu mer jordgubbar, glass, choklad och chips. spelade spel. dagen gick mot sitt slut och alla begav sig hem till sitt igen.
 
men inte vi, för vi stannade kvar ytterligare tre dagar. åt mer mat, promenerade med hästarna, plockade kamomill och blåbär. ibland behöver en en paus ifrån livet. en behöver varva ner, komma bort. bli uppäten av knott.
 
jag vet att allt detta låter galet fantastiskt men detta var en helg, som ja, blev magisk av många helger av lathet hemma i tv-soffan. men kom ihåg att livet vandrar uppåt och neråt. men en ska vara glad för allt det fina och magiska ändå, ellerhur? <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress