fanny schwarz

mens blusen • sypeppen
(null)
 
(null)
 
(null)
 
det är väl roligt hur en undermedvetet kan bli inspirerad av sin mens. jag hittade ett rött spetstyg på loppis och hade velat göra en blus med volanger länge och kände att just detta tyg skulle passa perfekt. jag sydde den mitt i den värsta mensen och insåg nu i efterhand att den väl ändå ser ganska mycket ut som mens? så ja det blev en mens blus. den hade jag på mig under en konsert med daniel norgren på liseberg häromdagen. där stod vi, richard och jag, mitt i folkvimlet under en perfekt sommarkväll och gungade till tonerna av munspel, piano, ståbas, elgitarr, trummor och daniel norgrens fantastiska stämma. 
 
detta blir mitt juli bidrag till sypeppen

Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself - din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans
Alexandra

Så fin blus!!! Storgillar verkligen småvolangerna som du lagt till på framstycket :D

Svar: Åhh Tack! Ja, har blitt helt besatt av volanger, det tillför så mycket till ett annars simpelt plagg! :))
fanny schwarz

Fredrikapåvinden

WOW så himla fin fanny! Tyget passar ju verkligen helt perfekt till blusen! Jag är också helt inne på volanger nu! Har precis börjat sy en omlott-klänning med volanger!

bylijo.se

Jättefin blus.

Anonym

Va fin! Passar sjukt fint till ditt vackra hår!

Linnéa

Underbar blus! Älskar färgen :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress