fanny schwarz

blommor & blusar
vid sidan av att jobba på en second hand i gbg så driver jag ett eget litet klädmärke: flying hips. det är oerhört roligt, jobbigt, tidskrävande, givande, spännande och ger mig så mycket lycka. när jag inte går till mitt dagsjobb (är där ungefär två till tre dar i veckan) så försöker jag lägga så mycket tid jag orkar på mitt späda företag.
under sommaren händer det en massa spännande saker, jag står på marknader, håller i textilfärgningsworkshops, skapar på nya kollektioner och har samarbeten med fantastiska människor.
 
det senaste har jag gjort en minikollektion med sex blusar och tre magväskor som finns hos klädoteket i göteborg. klädoteket är en butik och webshop med kläder och accessoarer från småföretag som tar ett miljömässigt ansvar för sina produkter. småföretag som jobbar för att minska massproduktion- och konsumtion. klädoteket har själva ett eget märke med utvalda second-hand plagg. de hyr ut kläder till privatpersoner och stylar också bland annat artister. deras koncept kallas cirkulär ekonomi som är en fantastisk affärsmodell som fler borde anamma och ta till sig. läs mer HÄR
jag tycker det är så viktigt med medveten konsumtion och produktion, det var därför till viss del som jag startade mitt egna märke, för att jag var trött på de stora företagens ansvarsbrist över miljö, etik och djur. därför är jag så glad att det finns platser som klädoteket som tar ett så fint initiativ över en så bristande bransch.
så in och kika på deras hemsida och reflektera över era egna val.
 
men nu ska jag sluta rabbla om detta och vill visa några bilder från den nya kollektionen. fler bilder finns på min hemsida.
 
 
 
min fina vän sara ställde upp som modell, till och med jag vågade vara med framför kameran. vi turades om att fotografera och jag tycker resultatet blev så himla magiskt!
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress