fanny schwarz

tvåtusenarton
(null)
 
(null)
 
(null)
detta tog sin lilla tid. ojdå.. 
jag har pysslat så mycket och året har börjat så himla bra (vågar knappt skriva det för vill inte spoila men tänker inte vara vidskeplig). 
den andra dagen på tvåtusenarton tog vi hand om en liten kattunge och hon har gjort oss så gott. det är svårt att vara nere när en har en liten tuffsig hoppande spinnande boll att ta hand om. hon heter leia efter prinsessan leia för varför inte döpa djuret efter en badass kvinna?? 
jag har också gått ner i tid på mitt dagsjobb vilket är dåligt ekonomiskt men bra tidsmässigt för har kunnat jobba mycket med klädmärket och experimenterat med nya tekniker, vilket vart så himla roligt och gett så mycket energi och lust.
och så har vi lagat så jäkla god mat. för herrejösses vad mat är gott och kul! (jag vill tipsa om den veganska mattidningen VEGO som vi fick prenumeration på i julklapp, den innehåller så mycket bra inspo!!). 
kan också tipsa om att brodera egna tyg patches, väldigt roligt och blir väldigt snyggt. vill även prata om mobilberoende (jo har visst med broderande att göra) som jag tänkt mycket på de senaste dagarna men det tar vi en annan dag. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress