fanny schwarz

sociala medier vs. hantverk
(null)
 
(null)
 
jag håller för tillfället på med arbetsprover till ett textilkonst program. uppgiften är att skapa ett textilt rum som en kan bära med sig. 
jag vill inte skriva för mycket om projektet som jag valde att jobba med men vill ändå skriva lite om tankarna. i kollektivtrafiken och sociala medier, eller närmare bestämt de små robotorna vi bär med oss överallt; smarttelefonen.
i kollektivtrafiken sitter majoriteten av människorna med nosarna ner i sina skärmar. och tro sjutton det, där finns ju en hel magisk värld att ta för sig av. många gör säkert vettiga saker: skickar viktiga mail, gör inköpslista, bestämmer dejtkväll med sin partner eller peppar sina vänner. 
men ändå när jag sneglar över på folks mackapärer så sitter de flesta och spelar onödiga spel eller tar bilder på sig själva. ganska onödiga saker och ärligt talat slöseri med tid. nu säger inte jag att jag är bättre själv. det är oerhört lät att fastna i det oändliga onödiga hålet och sugas med. det är ett beroende. 
därför tänkte jag att de stunder jag spenderar åt att scrolla i flöden som inte leder mig någon vart ska jag lägga på att skapa, bedriva mitt bästa hantverk och se hur mycket jag får gjort. 
sen hur det ska visas upp får bli en hemlighet till senare. 
för att skapa är alltid bättre än att scrolla! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress