fanny schwarz

den coolaste kulten //sypeppen
 
mitt allra första bidrag till sypeppen. (Sypeppen är ett initiativ som drivs av Sew it yourself - din syjunta på nätet. Här får du möjlighet att visa upp dina alster, ha nördiga konversationer om textilt skapande och rådfråga när du behöver hjälp. Syftet med sypeppen är att inspireras och skapa tillsammans. detta fina projekt drivs av fredrika & josefine)
detta är ett resultat av total prokrastinering. det ironiska är att det jag skulle göra var att brodera på detta sätt men på annan bakgrund och andra ord till arbetsprover. men nej nej jag hittade på något som inte passar in till arbetsproverna som jag ska behålla själv. oh well..
denna teknik får en när en använder en punch needle som är ett litet verktyg som ser ut som en penna, men istället för ett stift har den en nål där en trär en tråd igenom och så bildas det små öglor. det är så himla roligt och jag älskar resultatet + det går snabbare än vanligt broderi mvh, dåligt tålamod.
här har jag broderat på en av farmors gamla handdukar som jag ärvt med blåglittrigt och rosa garn köpt på loppis. jag älskar färgskalan och orden de bildar. denna ska spännas upp och hänga på en noga utvald vägg i vårt hem.
 
vilka vill vara med i världens coolaste kult??
Josefine Folkesson

men hallå vad fin?! tycker att needle punch verkar så kul, har inte testat själv men är väldigt sugen.
välkommen till sypeppen!

Svar: taaack! det är oerhört roligt! finns att köpa på adlibris om du inte har någon! sypeppen är bland det finaste på internet <3
fanny schwarz

Linnéa

Underbart!! Har aldrig hört talas om needle punch förut, men resultatet är ju sjukt häftigt ^^

Svar: visst blir det coolt? hittade tekniken via en på instagram och blev helt såld!
fanny schwarz

bylijo.se

Jag har gjort väldigt många olika sytekniker men aldrig needle punch. Det ser kul ut.

Svar: Det är väldigt roligt! Hade aldrig i mitt liv hört talas om det innan och blev såld direkt! :))
fanny schwarz

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress