fanny schwarz

jag finns kvar.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
hej hej! jag finns kvar fortfarande och skönt är ju det. men jag som är en himla periodare tar ibland paus från livet, för när det tar emot vill en inte alltid dela med sig, eller en orkar snarare inte dela med sig. 
men jag är här och har några små saker att dela med mig av den senaste tiden. mest är det en massa fantastiska vegan recept och saker jag skapat på. 
men jag börjar vinka lite från avstånd och visar några små bilder från de senaste veckorna. 
1. jag har försökt mig på liquid akryl, och har även hittat ett fenomen fluid acrylic vilket är en galet häftig teknik där en bokstavligt talat häller akryl på en duk så det bildas svinfina mönster. det är nog lite mer teknik till den än så dock men en dag vill jag lära mig! 
2. Leia har kastrerats och är på husarrest vilket inte är populärt. men om ett par dagar får hon gå ut igen och då blir vi vänner igen förhoppningsvis...
3. jag försökte virka en nätkasse som dessvärre gick sönder första gången den användes. ack och ve. 
4. jag åkte till mina föräldrar över två dagar och fick se solens strålar genom skogen, vilket var lika magiskt som vanligt. (jag åt även frukost i deras växthus med två hästar sovandes utanför fönstret, det var också magiskt).
5. i med att mina föräldrar har tusen påskliljor i sin trädgård plockade jag ett gäng och satte i håret som en liten krona. ibland är det skönt att ta bilder på sig själv för de dagar då en inte känner sig så magisk kan en se tillbaka på ett magiskt ögonblick och minnas att en faktiskt är ganska magisk. 

vi hörs snart igen! <3 
målad mini möbel
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
i fredags efter jobbet köpte jag med mig en liten liten byrå (??eller??) som egentligen går att införskaffa på ikea men till ett lite dyrare pris. har letat efter en sådan här på loppis, för palla köpa nyproducerat när de går att hitta second hand? 
tycker dock att de är lite tråkiga i sin träfärg så beslöt mig för att festa till den lite. 
använde mig lite av marmorerings tekniken jag vanligtvis använder på mina tyger och tycker den blev himla magisk. 
nu står den på mitt skrivbord och förvarar mina sybehör. praktisk och fin! 
pompom x 100
(null)

(null)

(null)
i veckan satt jag med en gaffel i ena handen och ett eller två nystan i den andra och gjorde strax över 100 små garnbollar att fästa i en jacka. det var inför arbetsprover till steneby. en skulle välja en konstnär som skapade med textil och finna inspiration utifrån det. jag valde min queen bea szenfeld. hon arbetar förvisso framförallt i papper men jag älskade tanken på att skapa samma sak om och om igen och föra samman. 
och jag som älskar garn i alla dess former kände att små pompoms, hur jobbigt kan det vara?? jo det ska jag tala om, det var joooooobigt, jag har fortfarande ingen känsel i min högra tumme och små sår på händerna men det var det värt för blev oerhört nöjd över resultatet! 
(och jag kom vidare till intervju på steneby så det var minst sagt värt mödan tjohooo!).