fanny schwarz

smaragdgrön, vintergrått &pastellrosa

när en har ett dagsjobb får en jobba på sitt heltidsjobb före och efter arbetspassen. jag har länge fått jobba på att inte stressa och pressa mig själv för hårt. men det är så sanslöst svårt ibland när en vill så himla mycket men kroppen inte riktigt orkar. jag känner att jag börjat hitta en balans och en energi som tillåter mig att andas mellan varven. det är så galet viktigt att ta hand om sig själv och inte krascha. men här är lite som jag faktiskt hunnit med att göra i lagom takt. 

enchanted forest

jag skaffade en ny hårfärg i förra veckan. jag tänkte länge och mycket på vilken färg det skulle bli. och kom på det bästa sättet att välja på: namnet på färgen såklart! jag valde enchanted forest. jag känner mig som en skogsalv och blev oerhört nöjd. 


loving lorna
det är min andra lediga dag innan jag har fem dagar av jobb. och självklart ligger jag sjuk.
men vet ni vad, jag tänker inte vara bitter för då kan jag i alla fall ligga i soffan och titta på dokumentärer jag skjutit upp att kolla på.
LOVING LORNA har jag sparat till just ett sånt här tillfälle. det är en dokumentär om en tjej som bor i en förort till dublin där de är kända för sin kultur av hästhållning. de rider sina hästar inne i staden, på vägarna, på fotbollsplaner. när dokumentärfilmaren reste hit var tanken att hen skulle filma alla dessa ungdomar med deras hästar men lorna stack ut, då hon var en av få tjejer som red. vi får följa henne och hennes familj en sommar innan hon fyller arton. höra om hennes drömmar och hennes sätt att se på livet.
tycker den var så himla vacker men med en underliggande tragik. helt klart sevärd!
hur hon är så rakpåsak gällande den mänskliga arten. känner igen mig tusen procent. hästar är livet <3
vi får följa hennes mamma med den mest tragiska bakgrunden.
hennes pappa köpte hennes häst big foot när både hon och hästen var ett år gamla. de har varit med varandra sedan dess. han pratar även om hur viktigt det är att ha något att gå upp för. även han har hållt på med hästar hela sitt liv.
kunde inte sagt det bättre själv.
dokumentären finns att se till april 2018 på svtplay. missa för sjutton gubbar&tanter inte den!